Κέντρο Αθηνών Βέρτης

by tubebattle / Nov 27, 2015 / 0 comments

ΒΕΡΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝΤο καλοκαίρι φεύγει και τα σχήματα που μας κράτησαν συντροφιά ετοιμάζονται σιγά σιγά να ρίξουν αυλαία. Ο χειμώνας αναμένεται ιδιαίτερα καυτός και οι ετοιμασίες για τα νέα σχήματα έχουν πάρει φωτιά. Άλλοι αλλάζουν στέκια και συνεργάτες και άλλοι παραμένουν σε γνωστά λημέρια και τη νέα σεζόν. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει ο Νίκος Βέρτης, καθώς μετά την περσινή του επιτυχία στο Κεντρο Αθηνων με την Ελένη Φουρέιρα θα μας κρατήσει συντροφιά και τη νέα σεζόν από το ίδιο κέντρο. Νίκος Βέρτης Κέντρο Αθηνών αποτελούν το αχτύπητο δίδυμο της νυχτερινής ζωής εδώ και αρκετά χρόνια. Η επιστροφή του καλλιτέχνη στο κέντρο ήταν η ευχάριστη έκπληξη της περσινής χρονιάς και με τον κόσμο να γεμίζει το μαγαζί κάθε βράδυ δεν θα μπορούσε να μην συνεχίσει για τουλάχιστον άλλη μια χρονιά.

Βέρτης 2015 2016

Το 2009 κι ενώ ο Νίκος Βερτης έχει ήδη κυκλοφορήσει έναν ακόμη επιτυχημένο δίσκο με τίτλο "Όλα είναι εδώ" ξεκινάει τη συνεργασία του με το Κεντρο Αθηνων Βερτης η οποία θα αποδειχτεί και η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα. Ο κόσμος τον αναδεικνύει σε μεγάλο νικητή της χρονιάς και εκείνος τους ανταμείβει με τη συνέχιση των εμφανίσεών του για 13 ολόκληρους μήνες. Έχοντας ήδη κατακτήσει μια εξέχουσα θέση στη νυχτερινή ζωή ο Νίκος Βέρτης θα συνδέσει το όνομά του με αυτό του Κέντρου Αθηνών. Εκείνη τη χρονιά δεν θα συμβεί το αναμενόμενο και μετά το τέλος των εμφανίσεων καλλιτέχνης και κέντρο αθηνών θα τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. Ο Νίκος Βέρτης θα συνεχίσει τη νυχτερινή του πορεία σε άλλα κέντρα με τις εμφανίσεις του να είναι sold out σε μόνιμη βάση.

Σε αυτά τα χρόνια θα αλλάξει αρκετά μαγαζιά μέχρι να βρει αυτό που θα του ταιριάζει πιο πολύ. Ο κόσμος του έδειχνε μανιωδώς τον δρόμο του γυρισμού στο Κέντρο Αθηνών κι εκείνος αποφάσισε πως αυτό ήταν τελικά το καλύτερο για όλους. Η μεγαλειώδης επιστροφή συνοδεύτηκε με την κυκλοφορία του τελευταίου του δίσκου με τίτλο "Προτάσεις" ο οποίος αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμα κέντρου και τραγουδιστή και η κοινή πορεία Νίκου Βέρτη Κέντρου Αθηνών ήταν και πάλι το γεγονός της χρονιάς.

ΒΕΡΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ 2015 2016Το Βερτης Κεντρο Αθηνων άλλωστε είναι συνηθισμένο σε μεγάλες συνεργασίες και ανεπανάληπτες επιτυχίες. Ξεκινώντας την πορεία του στη νυχτερινή Αθήνα πριν από 10 μόλις χρόνια έχει προσφέρει στο κοινό σπουδαία σχήματα και ατέλειωτη διασκέδαση. Μεγάλα ονόματα έχουν παρελάσει στη σκηνή του με πρώτο και καλύτερο τον Γιάννη Πλούταρχο. Ο καλλιτέχνης θα εμφανιστεί εκεί  το 2005 και οι εμφανίσεις του θα γίνουν αντικείμενο συζητήσεις στον καλλιτεχνικό -και όχι μόνο- και για αυτόν ακριβώς τον λόγο θα συνεχιστούν με την ίδια επιτυχία και την επόμενη χρονιά.

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ 2015 2016

Η επόμενη χρονιά θα συνεχίσει ακόμα πιο εντυπωσιακά με τον σπουδαίο Δημήτρη Μητροπάνο να αναλαμβάνει τα ηνία του κέντρου έχοντας στο πλευρό του τον Μανώλη Λιδάκη, τον Μπάμπη Στόκα και την Ελεονόρα Ζουγανέλη. Ο Νίκος Βέρτης θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του Κέντρου Αθηνών με την επί 13 μήνες συνεχή του παρουσία. Μετά την αποχώρησή του και πάλι ο Δημήτρης Μητροπάνος θα εμφανιστεί στην ίδια πίστα αλλάζοντας το σχήμα του με τους Γιάννη Κότσιρα και Δημήτρη Μπάση να τον πλαισιώνουν αυτή τη φορά. Τις επόμενες χρονιές εξίσου μεγάλα ονόματα θα εμφανιστούν εκεί αλλά όλα αυτά μέχρι πέρσι και την επιστροφή του Νίκου Βέρτη. Μαζί με την Ελένη Φουρέιρα, πραγματοποίησαν μια φανταστική χρονιά, κάτι που ετοιμάζεται να κάνει και φέτος  ο Νίκος Βέρτης, μετά το πέρας των εμφανίσεών του στο Ακρωτήρι όπου κράτησε συντροφιά το καλοκαίρι στο αθηναϊκό κοινό.